Noul sezon al serialului Sex and the City are premiera la New York

Continuarea legendarului serial HBO Sex and the City, intitulat And Just Like That, a avut premiera la New York.

Potrivit Daily Mail, toți ochii au fost ațintiți asupra lui Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon și Kristin Davis, care în curând vor fi văzute în rolurile Carrie, Miranda și Charlotte.

Actrițele au apărut pe covorul roșu în ținute glamour care au contribuit la sublinierea rolurilor lor. Sarah Jessica Parker a purtat o rochie Oscar de la Renta gri-albastră cu fustă bufantă și, bineînțeles, pantofi cu vârf ascuțit. Mă întreb dacă Carrie se va plimba prin Manhattan în ele în acest sezon.

Cynthia Nixon, la fel ca Miranda, arăta severă și atrăgătoare într-o rochie portocalie strălucitoare creată de Christopher John Rogers, în timp ce Christine Davis i-a fermecat pe toți cu o rochie de seară Jason Wu albastru închis și un zâmbet amabil de Charlotte.

Alături de celebrul trio, noul sezon din Sex and the City a fost prezentat și de Chris Noth, care este bărbatul de vis al lui Carrie în serial; David Eigenberg, soțul de pe ecran al Mirandei, Steve; Mario Cantone, pe care telespectatorii îl cunosc drept Anthony Marantino, prietenul gay al lui Charlotte; Evan Handler, soțul de pe ecran al acesteia, Harry și mulți alții.

Din păcate, Kim Cattrall – interpreta rolului Samantha – nu s-a aflat în distribuție. Actrița a refuzat să joace în continuarea filmului Sex and the City după o neînțelegere cu Sarah Jessica Parker.
Cu toate acestea, Candace Bushnell, autoarea serialului Sex and the City, a asigurat anterior că „va fi totuși interesant” și fără ea.

Evenimentele din „Și așa…” se petrec la 11 ani după finalul comediei romantice Sex and the City 2 (2010). Personajele principale sunt încă prietene, chiar și cu Samantha (se presupune că s-a mutat să locuiască la Londra). Au peste 50 de ani, dar sunt încă active, fermecătoare, sexy și gata să cucerească New York-ul.
Proiectul original a avut premiera pe HBO în 1998. În total, au fost lansate șase sezoane.

Ultimul sezon a avut premiera în 2004. După succesul incredibil al serialului de televiziune (de-a lungul anilor, a primit șase premii Emmy și opt Globuri de Aur – n.r.), în 2008, a fost realizat lungmetrajul „Sex and the City”. A obținut 415 milioane de dolari la un buget de 65 de milioane de dolari.
În 2010, regizorul Michael Patrick King a încercat să repete succesul primei casete, lansând „Sex and the City 2”. Dar această imagine a fost primită cu răceală de public.
Premiera mondială a noilor episoade va avea loc la HBO Max pe 9 decembrie. În Rusia, acestea vor fi lansate pe data de 10.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *