Cum s-a schimbat viața Angelinei Jolie după divorț

Pe 4 iunie, una dintre cele mai celebre actrițe de la Hollywood își sărbătorește ziua de naștere. În ultimii ani, s-a vorbit adesea despre Jolie în alt context decât cel al muncii sale. Cu o regularitate de invidiat, numele ei a fost menționat în numeroase știri despre lunga procedură de divorț de Brad Pitt. Vă dezvăluim ce face Angelina astăzi și ce s-a schimbat în viața ei în cinci ani.

Despre problemele din familia Angelinei Jolie și a lui Brad Pitt s-a vorbit pentru prima dată în 2015, când a fost lansat filmul Cote d’Azur. În acest film, actrița nu numai că a jucat rolul principal, dar a jucat și rolul de regizor. Și, prin urmare, atenția spectatorilor obișnuiți și a criticilor de film stricți față de imagine a crescut. În poveste, Pitt și Jolie joacă rolul unui cuplu căsătorit care încearcă să salveze o căsnicie care explodează la cusături, merge să petreacă timp unul cu celălalt în sudul Franței. După premieră, jurnaliștii au, firește, o întrebare: de ce este regizorul atât de interesat de subiectul separării? Este posibil ca cel mai celebru cuplu să aibă probleme? Prea multe coincidențe între personajele din filmul lui Jolie și propria ei viață. Speculațiile fanilor au fost confirmate în septembrie 2016, când Angelina a depus cererea de divorț.

După cum a declarat actrița în rare interviuri, decizia de a se despărți de soțul ei nu a fost ușoară și i-a luat mult timp să se obișnuiască în cele din urmă cu noul ei statut și, de fapt, cu o nouă viață, fără Pitt: „Ultimii ani au fost dificili. M-am concentrat pe vindecarea familiei noastre. Totul revine încet-încet la locul lui, e ca și cum gheața se topește și sângele începe să îmi curgă din nou prin corp.”

La un moment dat au existat zvonuri că Jolie se gândea serios să își încheie cariera de actriță. Într-adevăr, ea însăși a vorbit despre astfel de planuri în 2014. Într-adevăr, după Cote d’Azur din 2015, Angelina a dispărut de pe ecrane timp de aproape patru ani. Nu se știe dacă ea însăși nu a vrut să joace în filme sau pur și simplu nu a primit oferte interesante. Cu toate acestea, revenirea triumfală a starului a avut loc încă în 2019, când lumea a văzut fantezia „Maleficent: Lord of Darkness”.

În continuare, în 2020, Jolie a apărut într-un alt film fantasy – „Peter Pan și Alice în Țara Minunilor”. Se pare că, la un moment dat, lumea basmelor este puternic atrasă de mama a șase copii. Poate pentru că părintele s-a implicat atât de mult în acest gen datorită hobby-urilor fiilor și fiicelor sale.

Din cauza lor, potrivit celebrității, ea a refuzat să lucreze ani de zile și s-a concentrat complet pe familie. Multi-mama Jolie a subliniat că a încercat să trăiască împreună cu copiii în procesul de creștere și chiar și cu prezența lor constantă a încercat să reducă trauma separării părinților lor. Nu este clar dacă Angelina a reușit sau nu acest lucru. Dar, judecând după interviul acordat în 2021 revistei British Vogue, era mai probabil ca copiii ei să o ajute să-și revină în fire decât să-i ajute ea pe ei: „Niciodată nu am reușit să stau nemișcată. Chiar dacă am visat întotdeauna să fiu mamă cu mulți copii, mi-am imaginat-o ca pe o călătorie undeva în mijlocul junglei. Nu mă gândeam la familie în sensul tradițional. Simt că nu am abilitățile necesare pentru a fi o mamă casnică obișnuită. Mă descurc cu asta datorită copiilor mei. Ei mă ajută, eu chiar nu mă pricep foarte bine la asta.”

Pe Jolie o așteaptă anul acesta premiera Universului Marvel „Forevermore”, pentru rolul în care Angie a încercat chiar și un look blond. Când a fost ultima dată când a experimentat cu aspectul, este greu de ținut minte.

În afară de familie, prioritatea actriței rămâne în continuare caritatea și proiectele menite să sensibilizeze oamenii din întreaga lume cu privire la o anumită problemă. În calitate de ambasador al bunăvoinței ONU și prietenă a casei Guerlain, Jolie a participat recent la o ședință foto periculoasă pentru revista National Geographic. Timp de 18 minute, vedeta a stat nemișcată, în timp ce albinele i-au invadat tot corpul și fața. Scopul acestei ședințe foto a fost de a atrage atenția oamenilor asupra pericolului de dispariție a albinelor de pe planetă. Judecând după numărul de postări ale utilizatorilor de instagram din întreaga lume, lumea va acorda acum mai multă atenție acestor insecte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *