• JOI, 16 AUGUST 2012

  Vezi cea mai mare piscina din lume, lunga de un kilometru!

  O saritura in aceasta piscina se poate transforma intr-o scufundare incredibila. Crystal Lagoon, piscina resortului San Alfonso del Mar din Chile, este lungă de un kilometru, adica de 20 de ori mai mare decât un bazin olimpic.

  Capacitatea piscinei este de 250.000 de metri cubi de apa, fiind destul de larga pentru a permite ambarcatiunilor mici sa navigheze linistit. Nu numai ca piscine Crystal Lagoon este cea mai lunga din lume dar este si cea mai adanca; turistii cazati la resortul chilean pot face scufundari cu usurinta aici, pana la 35 metri adancime. Culmea este ca imediat langa piscina se afla Oceanul Pacific si plaja naturala, in timp ce la iesirea din resort oaspetii ajung direct pe plajele artificiale create de ingineri.

  Piscina este dotata cu un sistem care ii permite sa isi traga apa direct din ocean, sa o purifice si sa lase soarele sa o incalzeasca pana la o temperatura confortabila de 26 grade Celsius.

  O asemenea constructie vine cu preturi pe masura. De-a lungul celor cinci ani de zile in care s-a lucrat la imbunatatirea ei, s-au investit 1,5 miliarde de dolari! Nici intretinerea ei nu este mai ieftina. In fiecare an, proprietarii resortului mai platesc inca 3 milioane de dolari ca sa o mentina la standardele de calitate stabilite.

  COMENTARII

  10 pisici însemnate! Care este mesajul de pe blana lor

  acum 10 ore

  Natura este uimitoare. Atât de uimitoare, încât a întipărit pe blana lor niște mesaje…

  VIDEO! Au cerut o tunsoare, dar au primit...

  acum 11 ore

  Aceaste femei au dorit o tunsoare nouă. Deci s-au dus la un salon de înfrumusețare.

  3 zile de concerte LIVE și muzică bună, într-un... tren! Haze Delivery, între 25 - 27 iulie

  acum 11 ore

  Vrei să asculți muzică bună, să petreci ca în mijlocul verii într-un decor inedit? Atunci trebuie să participi la Haze Delivery, o nebunie estivală în tren, de vineri, 25 iulie până pe 27 iulie!

  9 citate Disney ce îți vor însenina ziua

  acum 12 ore

  De câte ori ai fost supărată și, privind un desen animat ziua ți s-a înseninat? Exact! Dar știi de ce? Pentru că aproape fiecare animație are cel puțin un citat motivațional.

  VIDEO! Regii junglei nu înseamnă nimic pentru EA! O girafă confruntă CINCI LEI pentru viața puiului său

  acum 13 ore

  Sentimentul matern este mai puternic decât orice frică și instinct de supraviețuire - chiar și la animale. O mamă girafă a confruntat un grup de cinci lei pentru a-și salva puiul de la moarte!

  Mara Prună

  Alberto Boțoghină

  21.07.2014

  Trezirea! Bărbații FAC shopping ca să răzbească în viață

  Aparent, femeile sunt ahtiate după shopping și modă, iar bărbații...

  21.07.2014

  Bărbaţilor NU le place să meargă la shopping cu iubitele

  Nu te mai minţi! Dacă merge cu tine prin magazine nu înseamnă că-i...

  Acces direct

  accesdirect.a1.ro


  Top news
  A1.ro
  Observator.TV
  SpyNews
  AntenaStars.ro