• MIERCURI, 04 MAI 2011

  Sunt undele Wi-Fi periculoase pentru sanatate?

  Cercetatorii olandezi au facut o descoperire: undele Wi-Fi pot fi deosebit de periculoase pentru mediu. Primele semne au pornit de la copacii din orase, care prezentau excrescente ciudate si anormalitati.

  Circa 70% din copacii aflati in zonele urbane aveau simptome similare, in comparatie cu doar 10% in urma cu cinci ani.

  Pentru a se convinge ca banuiala lor are un suport stiintific, cercetatorii au iradiat copacii in diverse moduri pentru o perioada de trei luni. Cei mai afectati au fost copacii plasati langa aparaturile Wi-Fi unde s-a constatat ca straturile superioare si inferioare ale epidermei frunzelor mureau.

  In plus, studiul a mai stabilit ca radiatiile Wi-Fi inhiba cresterea stiuletilor de porumb. Deocamdata cercetarile sunt doar la inceput si nu au un suport stiintific solid. Timpul va decide daca aceste unde sunt periculoase cu adevarat sau nu.

  foto: flickr.com

  COMENTARII

  Sportul potrivit poate fi un bun ENERGIZANT! Ție care ți se potrivește?

  acum 4 ore

  Dintotdeauna i-am admirat pe cei capabili să ducă o viaţă sănătoasă, începând de la alimentaţie şi până la practicarea regulată a sportului!

  10 trucuri pentru un VAGIN sănătos

  acum 9 ore

  Un vagin sănătos este echivalentul sănătății feminine. Deci, este foarte important ca toate femeile să știe despre aceste trucuri. Dacă vrei să te protejezi de infecțiile cu drojdii și de mirosurile vaginale, urmează aceste sfaturi.

  5 semne că nu consumi destule PROTEINE

  acum 9 ore

  Dacă ești adepta unui stil de viață vegetarian, proteinele îți lipsesc cu siguranță. Se spune că trebuie să avem în dietă două mii de calorii, ceea ce poate însemna de la 50 de grame pânla la 150 de grame de proteine pe zi.

  Ai CANDIDA? 10 alimente împotriva ei

  acum 10 ore

  Suferi de schimbări bruște de dispoziție, alergii sezoniere, probleme digestive sau infecții frecvente? Dacă e așa, se pare că suferi de CANDIDA!

  Ai Psoriazis? Folosește aceste 8 remedii naturale

  acum 11 ore

  Psoriazis-ul este o boală autoimună ce se manifestă la nivelul pielii, cauzând mâncărimi sau tegumente groase și inflamate, piele roșie cu solzi.

  21.07.2014

  Trezirea! Bărbații FAC shopping ca să răzbească în viață

  Aparent, femeile sunt ahtiate după shopping și modă, iar bărbații...

  21.07.2014

  Bărbaţilor NU le place să meargă la shopping cu iubitele

  Nu te mai minţi! Dacă merge cu tine prin magazine nu înseamnă că-i...

  Mesaj feminin

  Feminitatea fascinează. E mai mult decât a purta tocuri înalte, decolteuri adânci sau machiaj strident.
  Top news
  A1.ro
  Observator.TV
  SpyNews
  AntenaStars.ro