LUNI, 16 AUGUST 2010

Cum sa ai genunchi frumosi

Exercitii pentru genunchi  

Ati renuntat la rochiile si fustele scurte din motiv ca aveti pernute inestetice de grasime in zona genunchilor?

 

Multe femei sunt in aceasta situatie, dar nu este cazul sa dispere.

 

Isi vor putea etala picioarele in aceasta vara dupa ce vor incerca exercitiile de fitness recomandate de specialistul in programe de nutritie si fitness Luiza Bucur, de la Studio Fitness.

 

Gambele si coapsele au primit intotdeauna o atentie speciala din partea femeilor si multe dintre antrenamentele de fitness sunt dedicate acestor zone.

 

Genunchii sunt insa mereu neglijati, desi reprezinta o parte foarte importanta a imaginii per ansamblu a picioarelor noastre.

 

In timp, grasimea se acumuleaza in mod inestetic si, odata aparuta, nu ne va fi tocmai usor sa scapam de ea. Antrenamentul conceput de specialistul Luiza Bucur ne poate fi de ajutor in acest sens.

 

Efectuati doua-trei serii de exercitii a cate 8-12 repetari.

 

Citeste jurnalul.ro

COMENTARII

Trezitul de dimineață poate fi mai ușor dacă respecți câteva sfaturi!

acum 17 ore

Cine se scoală de dimineață departe ajunge! spunea o vorbă din popor. Ce te faci însă atunci când somnul pare să nu te mai părăsească și să te împiedice să te ridici din pat?

Laptele matern, un izvor de sănătate

acum 20 ore

Sănătatea bebelușului stă în mâinile mamelor, de aceea, cercetătorii au descoperit, în urma unui studiu, că alăptarea scade riscul de boli cardiovasculare ale viitorului adult

Nu e o glumă! Plânsul este cel mai bun detoxifiant

acum 1 zile

Americanii au ajuns la concluzia că femeile plâng din cauza hormonului de stres! Perioada de lăcrimare dublată de suspine sfâşietoare variază în funcţie de gradul de tensiune psihică în care au stat - până atunci - doamnele. Dar cercetătorii nu s-au oprit aici. Au descoperit că există şi un beneficiu al plânsului

Marilyn Monroe, idealul feminin? Nicidecum! Secretele ei de fitness au fost dezvăluite!

acum 1 zile

Marilyn Monroe este legendară pentru frumusețea și condiția ei fizică de invidiat. Dar asta nu înseamnă că a fost un vis imposibil de atins. Dimpotrivă! Ca orice femeie, și Marilyn făcea eforturi pentru a arăta superb, iar o parte dintre ele au fost dezvăluite presei!

Cele mai bune sfaturi pentru a pierde kilogramele în plus

acum 1 zile

Mai puțină mâncare și mai mult sport par a fi cele mai simple sfaturi pe care le poți da, dar mult prea simplificat

Top news
A1.ro
Observator.TV
SpyNews
AntenaStars.ro