• MARTI, 15 FEBRUARIE 2011

  Cum sa iti dai seama daca cineva te place

  Deoarece oamenii nu se folosesc tot timpul de cuvinte pentru a-si exprima sentimentele, poate parea putin dificil sa iti dai seama de ceea ce vor acestia sa spuna. Dar daca acorzi putina atentie anumitor semne, tot procesul se va simplifica.

  In cazul in care 3 sau mai multe semnale ti se potrivesc, exista o sansa mare ca persoana de care iti place sa simta fluturasi in stomac atunci cand te vede, la randul ei.
   

  1. O prinzi uitandu-se la tine


  Bineinteles, acest lucru nu prea mai e valabil daca tu te-ai holbat la ea o ora intreaga, sperand sa ii captezi atentia, iar ea te-a prins in fapt. Conteaza numai atunci cand o surprinzi privindu-te intr-o stare visatoare.


  2. Rade la glumele tale, chiar daca nu sunt amuzante


  Daca te place, ea va fi fermecata pana si de cele mai proaste glume de ale tale. Ba chiar de orice ai spune, numai din simplul motiv ca vine de la tine.


  3. Te trateaza diferit


  Daca primesti semnale cum ca te place, acest lucru nu inseamna nimic daca ea se poarta la fel si cu ceilalti. De exemplu, daca persoana de care iti place este renumita pentru usurinta cu care flirteaza, ea se va comporta diferit cu tine, ba chiar va fi mai timida, in cazul in care simte fluturasi in stomac.


  4. Prietenii ei o tachineaza cand vine vorba de tine


  Daca prietenii ei stiu ca ea te place, nu-si vor putea tine gura atunci cand esti prin preajma. Asa ca uita-te atent la ei, pentru a-ti da seama daca ei cunosc ceva ce ti-ar putea fi de ajutor.


  5. Te cauta si vrea sa vorbeasca cu tine


  Chiar si o persoana destul de timida va incerca sa se apropie de tine (in persoana, la telefon sau pe internet) daca te place. Este evident ca simte la fel ca tine, atunci cand te suna din neant, doar ca sa vorbiti despre cai verzi pe pereti. Pe de alta parte, daca persoana ta speciala nu pare sa initieze niciodata o conversatie sau sa iti raspunda la telefon, asta inseamna ca e o cauza pierduta si ca n-ai nicio sansa.


  FOTO: Hepta.ro

  COMENTARII

  Vrei să te alinți, dar nu ai cu cine? Acum există o aplicație care te combină PLATONIC cu un străin!

  acum 13 ore

  Vrei puțină căldură sufletească, dar nu cauți neapărat sex? Dacă răspunsul e afirmativ, atunci ai nevoie de aplicația Cuddlr!

  Ți se face pielea de găină! O femeie și-a ascuns copilul în wc, înainte să fie împușcată de iubit

  acum 14 ore

  Cu ultima suflare, o mamă și-a protejat copilul de la moarte! Femeia l-a ascuns în wc, înainte să moară împușcată de tatăl bebelușului, iubitul său!

  20 de semne care-ţi spun că este nebuneşte îndrăgostit de tine

  acum 15 ore

  Sunteţi de ceva timp împreună sau, poate sunteţi la început de drum şi te întrebi dacă cel de lângă tine te iubeşte. Nu vrei să întrebi acest lucru ca magia să nu se destrame, dar ai vrea să ştii.

  Te-ai topit când le-ai văzut! Cele mai romantice săruturi din filme

  acum 1 zile

  Repetate de zeci de ori înainte sau pur și simplu desenate de un animator priceput, acestea rămân cele zece săruturi care te-au captivat de fiecare dată:

  Nu regreta o despărțire! 17 lucruri pe care le înveți după sfârșitul unei relații

  acum 1 zile

  O despărțire nu va fi niciodată plăcută. Însă, poate fi o sursă de înelepciune pentru felul în care trăiești și iubești. Iată 20 de lecții învățate de femeile care au trecut prin asta:

  Anamaria Stancu. vs. EUFORIMETRU!

  Ana Maria Stancu, prezentatoarea rubricii Meteo de la Observator Antena 1 este prima care trece de EUFORIMETRU.
  23.09.2014

  Shhh! Sigur vrei un metrosexual. Problema este – cum îl alegi?

  Totul a început cu el, Ken, acum 53 de ani. Păpușelul Mattel este...

  23.09.2014

  Metrosexual, nume de familie! E bine sau rau?

  Hai să nu ne ascundem, bărbatul care nu se aranjează măcar un pic...

  Ai parcat ca un bou. Oare de ce?

  Am tot cautat pe net o cercetare despre parcari. Nimic. Subiectul asta fierbinte care ne ia de atatea ori mintile nu-i pasioneaza pe cercetatorii britanici.

  Stilurile vestimentare: de la baroc la boho chic și minimalist

  Învinge teama de ridicol care te duce către uniformitate. Nu-ţi refuza nici o asociere de haine, nicio combinaţie. Cunoaşte-ţi bine corpul şi pe tine însuţi, renunţă la hainele pe care...

  Neatza cu Razvan si Dani

  neatza.a1.ro


  Acces direct

  accesdirect.a1.ro


  Top news
  A1.ro
  Observator.TV
  SpyNews
  AntenaStars.ro