MIERCURI, 27 MARTIE 2013

VIDEO! Cum sa te pensezi cu ata

Pensatul cu ata este specialitatea araboaicelor.

O modalitate usoara de a indeparta parul nedorit si, in plus, nu raneste pielea. De asemenea este  si o modalitate foarte ieftina de a te epila pentru ca nu iti trebuie decat putina ata.

Pentru a vedea cum se face, priviti videoclipul de mai jos:

 

COMENTARII

Rapa Nui sau Insula Paştelui

acum 9 minute

Insula Paştelui a fost şi încă mai este subiectul curiozităţii şi speculaţiilor. Cum şi de ce locuitorii ei au sculptat şi au transportat statuetele masive care înconjoară insula? Ceea ce a rămas din această cultură în ziua de astăzi, ce lecţii moştenim?

Învaţă să spui "Paste Fericit!" în toate limbile Pământului

acum 30 minute

În Ziua Sfântă, trimitem urarile şi gândurile noastre bune tuturor celor dragi şi apropiaţi.

Cum spui "Hristos a înviat!" în toate limbile Pământului

acum 32 minute

În Ziua Învierii, rudele şi prietenii se aduna în jurul mesei. Oriunde ne-am afla pe acest Pământ, în această zi sfântă spunem cu toţii: "Cristos a înviat!" şi răspundem: "Adevărat a Înviat!"

Află tot ce nu știai despre partenerul tău din ZODIAC!

acum 46 minute

Încerci să-l citeşti din comportament, gesturi, vorbe, felul în care se îmbracă. Te-ai gândit însă că semnul zodiacal pe care îl poartă îţi poate spune numeroase lucruri despre partenerul tău? Unele caracteristici se potrivesc de minune, iar pe altele le poţi adapta. Iată!

Cum va fi VREMEA de Înviere și în zilele de Paște

acum 1 ore

Sărbătoarea Învierii Domnului se apropie cu pași repezi, iar mâine seară toți creștinii se vor îndrepta către Biserici pentru a lua lumină

Top news
A1.ro
Observator.TV
SpyNews
AntenaStars.ro