• MARTI, 12 NOIEMBRIE 2013

  Soare, palmieri și crime

  Jim Longworth (Matt Passmore), un detectiv specializat în investigarea crimelor, decide să se mute din Chicago, după ce este împuşcat de şeful său, care îl suspectează că ar avea o aventură cu soţia lui.

  Ajuns în Florida, se angajează la secţia locală de poliţie şi speră că va avea parte de o viaţă fără griji, însă liniştea lui este tulburată în momentul în care află că rata criminalităţii este foarte ridicată în această zonă şi, mai mult ca sigur, va trebui să stea multe ore peste program pentru a descoperi făptaşii.
  Chiar şi aşa, Jim nu se poate ţine departe de complicaţii, mai ales când o întâlneşte pe Callie Cargill (Kiele Sanchez), o soră medicală care îşi creşte singură băiatul de 13 ani pentru că tatăl acestuia este închis.

  De luni până joi de la 21:00.

  COMENTARII

  A întrecut-o pe Kim Kardashian! Această antrenoare de fitness are cel mai proeminent și tonifiat fund de pe Internet!

  acum 2 ore

  L.Lo nu este doar prescurtarea numelui vedetei roșcate ci și a unei antrenoare de fitness asemănată deseori cu Jennifer Lopez și Kim Kardashian. Punctul lor în comun? Fundul proeminent!

  Nu trebuie să iei antibiotice dacă ești răcit! 7 mituri despre organismul tău pe timpul iernii

  acum 2 ore

  Fara indoiala ca iarna si-a castigat reputatia ca fiind “Sezonul gripei si racelilor“, astfel ca multi dintre noi suntem inevitabil, mult mai preocupati de sanatate in anotimpul rece. Cu toate acestea, specialistii avertizeaza ca aceasta grija excesiva a dus la aparitia unor mituri specifice sezonului rece, care pot avea efectul contrar de a afecta sanatatea

  „Crăciunul e sărbătoarea mea preferată!” Simona Gherghe dezvăluie cine pregătește bunătățile pentru masa de Crăciun

  acum 2 ore

  Pentru Simona Gherghe, prezentatoarea emisiunii “Acces direct”, Crăciunul este sărbătoarea preferată. Iar acesta înseamnă pentru ea familie, acasă, liniste, credintă, speranță

  „Cam atunci mi-am dat seama că e ceva la mijloc cu Moșu'” Cum a realizat Geanina Ilieș că nu există Moș Crăciun!

  acum 2 ore

  În preajma Sărbătorilor, prezentatoarea Observatorului de la Antena 1, Geanina Ilieș, a recunoscut că nu rezistă tentației de a face brăduțul de Crăciun mai devreme și ne-a povestit când a descoperit adevărul despre Moș Crăciun:

  Leonardo DiCaprio, în tandrețuri cu iubita unui miliardar celebru! Află despre cine este vorba

  acum 4 ore

  Leonardo DiCaprio a uimit o lume întreagă cu gestul său! Starul de la Hollywood a fost surprins în timp ce se îmbrăţişa cu Dasha Zhukova, nimeni alta decât iubita patronului lui Chelsea, Roman Abramovic.

  Neatza cu Razvan si Dani

  neatza.a1.ro


  Acces direct

  accesdirect.a1.ro


  Top news
  A1.ro
  Observator.TV
  SpyNews
  AntenaStars.ro