• MARTI, 12 NOIEMBRIE 2013

  Soare, palmieri și crime

  Jim Longworth (Matt Passmore), un detectiv specializat în investigarea crimelor, decide să se mute din Chicago, după ce este împuşcat de şeful său, care îl suspectează că ar avea o aventură cu soţia lui.

  Ajuns în Florida, se angajează la secţia locală de poliţie şi speră că va avea parte de o viaţă fără griji, însă liniştea lui este tulburată în momentul în care află că rata criminalităţii este foarte ridicată în această zonă şi, mai mult ca sigur, va trebui să stea multe ore peste program pentru a descoperi făptaşii.
  Chiar şi aşa, Jim nu se poate ţine departe de complicaţii, mai ales când o întâlneşte pe Callie Cargill (Kiele Sanchez), o soră medicală care îşi creşte singură băiatul de 13 ani pentru că tatăl acestuia este închis.

  De luni până joi de la 21:00.

  COMENTARII

  Sarcastica Elaine Benes din „Seinfeld”, așa cum nu ai mai văzut-o - dulce foc!

  acum 1 ore

  Elaine se potrivea perfect în gașca Seinfeld ca femeia independentă, inteligentă, sarcastică și cu un simț al umorului... inedit. Este greu să ți-o imaginezi într-o postură inocentă, cu părul frumos aranjat, fără un zâmbet ironic!

  Adio, pantofi inconfortabili! 6 trucuri care o să-ți facă mersul.. și viața mai ușoare

  acum 1 ore

  Ți-ai comandat o pereche de pantofi online și nu sunt atât de confortabili precum sperai? Dacă se potrivesc dar sunt prea strâmți sau faci bășici de la ei, nu-i returna - învață cum să-i adaptezi nevoilor tale:

  GALERIE FOTO! Miley Cyrus împlinește 22 de ani astăzi! Cele mai șocante apariții ale cântăreței

  acum 3 ore

  Au trecut trei ani de la Hannah Montana iar Miley Cyrus... nu a stat o clipă locului. De la Premiile VMA unde a dansat lasciv cu Robin Thicke (căsătorit), la videoclipul „Wrecking Ball” unde a apărut nud cu o bilă între picioare, Cyrus a demonstrat că poți fi alta peste noapte!

  Pare geamăna Rihannei! Asemănarea cu vedeta îi aduce mii de dolari în cont, zilnic!

  acum 3 ore

  Dacă o întâlnești pe stradă, sigur o să-i ceri un autograf. Între ea și Rihanna nu este nicio diferență!

  VIDEO: Aylin Cadîr, cântăreaţa cu origini turceşti, mărturiseşte dorul său de copilăria din Dobrogea

  acum 4 ore

  Aylin Cadîr, cântăreaţa de jazz cu origini turceşti, s-a alăturat campaniei Dor de românesc pentru a promova cu mândrie Dobrogea copilăriei ei

  Observator.TV

  observator.tv


  Neatza cu Razvan si Dani

  neatza.a1.ro


  Top news
  A1.ro
  Observator.TV
  SpyNews
  AntenaStars.ro