• MARTI, 12 NOIEMBRIE 2013

  Soare, palmieri și crime

  Jim Longworth (Matt Passmore), un detectiv specializat în investigarea crimelor, decide să se mute din Chicago, după ce este împuşcat de şeful său, care îl suspectează că ar avea o aventură cu soţia lui.

  Ajuns în Florida, se angajează la secţia locală de poliţie şi speră că va avea parte de o viaţă fără griji, însă liniştea lui este tulburată în momentul în care află că rata criminalităţii este foarte ridicată în această zonă şi, mai mult ca sigur, va trebui să stea multe ore peste program pentru a descoperi făptaşii.
  Chiar şi aşa, Jim nu se poate ţine departe de complicaţii, mai ales când o întâlneşte pe Callie Cargill (Kiele Sanchez), o soră medicală care îşi creşte singură băiatul de 13 ani pentru că tatăl acestuia este închis.

  De luni până joi de la 21:00.

  COMENTARII

  FOTO! Îngeri fără aripi... și haine: Adriana Lima, Karlie Kloss și Doutzen Kroes au pozat NUD

  acum 7 ore

  Cum arată îngerii dezgoliți de secrete și inhibiții? Probabil ca fotomodelele de la Victoria's Secret fără haine, în cartea fotografului Russell James

  Ryan Gosling este tată! Eva Mendes a născut!

  acum 7 ore

  Vă vine să credeți sau nu, cel mai HOT burlac de la Hollywood a devenit tată! Eva Mendes a născut primul său copil cu nimeni altul decât Ryan Gosling!

  Episodul 20: Emily îl răpește pe Pascal

  acum 8 ore

  După ce o cere în căsătorie pe Victoria, Emily îl răpește pe Pascal și pretinde că este agenta Rebecca Stone de la Securitatea Națională!

  Secretul lui Marilyn Monroe: Rochia atât de îndrăzneață din garderoba divei, încât a dus la divorț!

  acum 8 ore

  Acum 60 de ani, pe 15 septembrie 1954, Marilyn făcea istorie în rochia care urma să pună capăt mariajului ei cu Joe DiMaggio!

  Au obținut un corp de vis sub ochii voștri! 8 vedete care au trecut de la XXL la XS

  acum 9 ore

  Jason Segel, Jennifer Hudson și Beyonce au slăbit dramatic pentru a obține corpul la care au visat întotdeauna. Secretul transformărilor lor:

  16.09.2014

  Fructul oprit are gust mai bun! Dar ce se întâmplă cu...

  Să începem cu începutul. Evită cât poți de mult să îți cadă...

  16.09.2014

  Azi o ardem rebel! Reprezentăm bărbatul cu clopoţel

  Tema săptămânii zicea ceva de momentul în care îţi dai seama...

  Mirela Retegan. Femeia care ar putea preda cursuri despre magnetism

  Mirela Retegan e genul de om cu care ti-ai lasa copilul. I-ai da si finantele tale pe mana ca s-ar descurca mult mai bine decat tine. Nu mi-am putut lua ochii de la ea doua ore cit a tinut showul.

  Cămaşa albă, o piesă must have!

  Când nu ştii de unde să începi o ţinută, când nu ai deloc inspiraţie iar dulapul nu-ţi spune nimic, alege o cămaşă albă şi totul va fi mai uşor. Pentru că toate celelalte piese se...

  Neatza cu Razvan si Dani

  neatza.a1.ro


  Acces direct

  accesdirect.a1.ro


  Un show pacatos

  unshowpacatos.a1.ro


  Top news
  A1.ro
  Observator.TV
  SpyNews
  AntenaStars.ro