• MARTI, 11 IUNIE 2013

  Scoala de gemeni: 24 de perechi de gemeni, inscrisi in acelasi an!

  Doua perechi de gemeni in aceeasi clasa e bizar - dar 24 in acelasi an, e de-a dreptul ireal! Totusi, o scoala din Illinois se poate lauda cu aceasta "performanta", care se poate transforma in orice moment intr-un nou record mondial.

  Pana acum, recordul Guinness World Records pentru cei mai multi gemeni elevi la aceeasi scoala era de 16, dar Highcrest Middle School le face competitie acerba. In clasa a cincea, la aceasta scoala, invata nu mai putin de 24 de perechi de gemeni!

  Descoperirea a fost facuta culmea, de doi dintre acesti pusti, manati de o curiozitate infantila. Rezultatul cercetarilor lor le-a depasit, insa, toate asteptarile.

  foto: Chris Walker/Chicago Tribune/MCT

  COMENTARII

  Cea mai tare ILUZIE OPTICĂ! Nu o să ghicești niciodată ce se află în acest VIDEO!

  acum 27 minute

  Realitatea ne poate juca feste atunci când nu suntem atenți la detalii.Tarantula pe care crezi că o vezi în materialul video este, de fapt, o femeie, desenată pe corp în asemenea manieră, încât să pară că este un păianjen.

  Incredibil! Un actor de la Hollywood este acuzat de CRIMĂ!

  acum 56 minute

  Dwight Henry, un actor american cunoscut pentru rolul său din filmul „Tărâmul visurilor”, este cercetat de procurori pentru crimă ce a avut loc în 2006.

  Încălțămintea din piele întoarsă, o problemă? Uite cum să o întreții!

  acum 2 ore

  Încălţămintea din piele întoarsă, dacă este bine întreţinută, poate fi purtată mulţi ani. Iată ce trebuie să faci ca să prelungeşti viaţa pantofilor preferați:

  Cum arată lacrimile la microscop? IMAGINILE arată un detaliu incredibil

  acum 4 ore

  Fotograful Rose-Lynn Fisher a vrut să afle cum arată lacrimile la microscop.Spre mare ei uimire, a observat că mostrele analizate, 100 la număr, arătau foarte diferit, în funcţie de circumstanţele în care fuseseră produse.

  COLIND VIRAL! Nu te desparți de telefon? Atunci trebuie să-i cânți „Crăciun Fericit” EXACT AȘA!

  acum 6 ore

  Amploarea pe care au luat-o rețelele de socializare precum Facebook și Instagram ne face să credem că acesta va fi colindul anului 2014! Nu este o versiune modernă a unui șlagă vechi, ci o piesă nou-nouță despre cel mai romantic mod de a spune „Crăciun Fericit”!

  Neatza cu Razvan si Dani

  neatza.a1.ro


  Acces direct

  accesdirect.a1.ro


  Top news
  A1.ro
  Observator.TV
  SpyNews
  AntenaStars.ro