DUMINICA, 25 NOIEMBRIE 2012

Romance de succes: Catrinel Menghia, in cele mai celebre ipostaze

E frumoasa, celebra si una din cele mai apreciate romance din lume. Mai mult, Catrinel Menghia e una din cele mai sexy femei de pe glob. Vezi o galerie foto cu cele mai sexy ipostaze ale ei!

Acum un fotomodel de mare succes, Catrinel Menghia a fost descoperita la 16 ani, cand a iesit pe locul 3 in competitia Ford pentru supermodelul Romaniei. Ulterior, a devenit si Modelul Anului in Romania, in 2002. Dupa ce s-a mutat in Italia, a aparut in costum de baie in revista Sports Illustrated si a devenit imaginea Giorgio Armani in toata lumea. A aparut in capmania promotionala a firmei de automobile Fiat si si in paginile publicatiilor Maxim si FHM.

sursa foto: hepta.ro, the-mainboard.com

COMENTARII

VIDEO! Uite cum ai putea să te aranjezi pentru o înfățișare proaspătă de Paște

acum 3 ore

Un tutorial ne arată o variantă simplă și rapidă pentru a fi pregătite pentru masa de Paște

FOTO! O familie fericită! William și Kate se bucură de timpul petrecut cu cel mic

acum 5 ore

Cei trei membrii ai familiei regale a Marii Britanii se află în această perioadă în Noua Zeelandă și Australia, într-o vizită oficială

Semnele astrale stau la baza relațiilor de dragoste! Iată cele mai compatibile zodii!

acum 6 ore

Nepotrivirea de caracter, motivul pentru care atâtea cupluri se despart, arată că pe lângă iubire, compatibilitatea este vitală pentru viitorul oricărei relaţii. Zodiile pot fi cuplate în perechi perfect compatibile, dar şi incompatibile, în funcţie de trăsăturile lor definitorii

FOTO! Femei de succes și poveștile lor uluitoare: de la Coco Chanel la J.K Rowling

acum 8 ore

În ultimii zeci de ani, femeile au reușit să obțină tot mai multe drepturi și să își găsească ocul meritat în societate, însă multe încă sunt supuse inegalităților economice. În majoritatea țărilor lumii, în medie o femeie va câștiga mai puțin decât un bărbat care face același job ca și ea. Cu toate acestea, există câteva femei care servesc ca exemplu de succes.

VIDEO UIMITOR! S-a deschis un club pentru copiii sub 12 ani în New York

acum 8 ore

Viața de noapte din New York este una extrem de agitată, lucru de care se vor bucura de acum încolo și cei mici

Top news
A1.ro
Observator.TV
SpyNews
AntenaStars.ro