• JOI, 25 OCTOMBRIE 2012

  Razbunare - in fiecare sambata, de la 22.00

  razbunare  

  Razbunare -  poti vedea super-serialul in voga peste ocean, in premiera in Romania, in fiecare sambata, de la 22.00, doar la Euforia TV!

  In acest moment, serialul ruleaza in peste 40 de tari din intreaga lume. El a batut a audienta seriei Lost, fiind nominalizat la People's Choice Awards 2012.

  Povestea este urmatoarea: Emily Thorne (Emily VanCamp) soseste in Hamptons unde intentioneaza sa-si petreaca vara si inchiriaza o casa alaturi de cea a familiei Grayson. In realitate, Emily este Amanda Clarke a carui tata fusese inchis pe viata pentru o crima pe care nu o comisese; tatal si fiica nu s-au mai vazut niciodata.

  Amanda revine in Hamptons, pentru a se razbuna pe aceia care ii facusera rau parintelui sau, cu o lista, iar prima pe aceasta lista este Victoria Grayson – femeia pe care tatal ei a iubit-o si care, la final, l-a tradat. Din momentul in care isi pune planul pe hartie, incepe sa patrunda in acea comunitate pentru a-i distruge unul cate unul. Insa pe masura ce timpul trece, ea se implica emotional din ce in ce mai mult si are dubii asupra motivului initial si mai ales asupra faptelor pe care le intreprinde.

  COMENTARII

  Mesaj feminin

  acum 1 ore

  Feminitatea fascinează. E mai mult decât a purta tocuri înalte, decolteuri adânci sau machiaj strident.

  GALERIE FOTO! Nu știu ce e bătrânețea! 7 vedete veșnic tinere

  acum 2 ore

  La Hollywood se nasc povești și... trăiesc personaje de basm, care sfidează legile timpului. Spre deosebire de prințesele Disney, cele despre care vorbim sunt din carne și oase, staruri pe care le cunoaștem de la concerte și cinematograf. Ele sunt cele care par să nu îmbătrânească niciodată, oricâți ani ar trece!

  Înfricoșător e puțin spus! 14 lucruri BIZARE din trecut care te vor face să fii fericită că te-ai născut mai TÂRZIU

  acum 3 ore

  Deseori, te cuprinde nostalgia pentru deceniile trecute - moda, manierele, stilul de viață? Noi te sfătuim să trăiești mai mult în prezent, pentru că trecutul nu a fost numai lapte și miere, așa cum o dovedesc aceste fotografii

  Cele mai tari imagini cu cavaleri de onoare. Vei iubi nunțile! (GALERIE FOTO)

  acum 3 ore

  Uneori nunțile pot deveni plictisitoare, mai ales dacă e musai să te duci în fiecare săptămână la câte una. Da, mirii își trăiesc momentul, însă invitații nu se mai bucură atât de mult de aceste clipe. Și nu este nicio răutate. Pe măsură ce îmbătrânești, vezi altfel lucrurile și nu prea ți-ai mai sărbători dragostea beat, în fața prietenilor tăi

  Salvați de propriile tatuaje hidoase. Ce bine! (GALERIE FOTO)

  acum 4 ore

  Tatuajele nu reprezintă acel lucru ce trebuie luat ușor și ne mai descurcăm noi pe parcurs. Și asta pentru că sunt permanente și vor rămâne pe corpul nostru toată viața

  21.07.2014

  Trezirea! Bărbații FAC shopping ca să răzbească în viață

  Aparent, femeile sunt ahtiate după shopping și modă, iar bărbații...

  21.07.2014

  Bărbaţilor NU le place să meargă la shopping cu iubitele

  Nu te mai minţi! Dacă merge cu tine prin magazine nu înseamnă că-i...

  Top news
  A1.ro
  Observator.TV
  SpyNews
  AntenaStars.ro