MIERCURI, 20 FEBRUARIE 2013

Prodanca si Reghe: La placinte inainte!

Saga familiei Reghcampf ‐ Prodan continua in sezonul al III-lea intr-o directie noua: o afacere de familie, care debuteaza la Euforia TV sambata, 23 februarie, incepand cu ora 20.00. Ana este motorul principal al intregului proiect si de la o “pofta nevinovata”, ajunge, in numai cateva saptamani, sa faca o afacere inedita in domeniul alimentar: o cofetarie care vinde produse “ca la mama acasa”, in baza retetelor traditionale romanesti. Un pretext bun de a surprinde incercarea de a construi “de la zero” o afacere cu produse alimentare si un prilej perfect pentru o  noua aventura in familie.

Insa, de la business plan pana la prima “alba ca zapada” pusa in vitrina este cale lunga, iar fiecare etapa va fi surprinsa de catre camera de filmat si va reprezenta actiunea principala a intregului sezon, brodata in jurul “vietii” personajelor care locuiesc pe strada Polona.

“Nu a fost usor sa gasesc colaboratoarele care vor lucra in cofetaria mea. Orice gospodina pare sa stie cum se face o prajitura de casa, insa nu toate sunt experte, nu toate stiu ce inseamna o reteta traditionala 100%, nu toate au finete in executarea aluaturilor si cremelor si, deci, nu oricine poate sa pregateasca o prajitura cu adevarat exceptionala, ori eu exact asta am cautat…Si cred ca am si gasit. Doamnele care vor pregati placinte si prajituri in localul meu sunt superexperte in bucatarie!”, povesteste Anamaria Prodan.

 

Cele zece editii ale reality show-ului se vor difuza in fiecare sambata, de la ora 20:00, timp dedoua ore, cu reluare duminica de la ora 20:00.

 

 

COMENTARII

FOTO! Așa arată idealul feminin și masculin de la A la Z!

acum 1 ore

Gusturile nu se discută pentru că, de cele mai multe ori, ele sunt complet diferite de la individ la individ. Totuși, britanicii au putut să se pună de acord pentru a schița prototipul bărbatului ideal și femeii perfecte. Sondajul realizat de Bluebella a avut rezultate sunt surprinzătoare!

VIDEO! A cheltuit 15,000 de dolari pe operații estetice pentru a arăta ca editată în "Photoshop"

acum 1 ore

Explozia de selfie-uri a crescut considerabil și se îndreaptă spre ceva înfricoșător

Barbra Streisand a împlinit 72 de ani, dar nu îi dai mai mult de 50! Vezi secretele ei de frumusețe!

acum 2 ore

Barbra Streisand a fost dintotdeauna criticată pentru forma nasului său, deși nicio altă actriță nu emana buna dispoziție și strălucirea ei. Astăzi, Streisand a împlinit 72 de ani, dintre care ultimii 50 au fost petrecuți în lumina reflectoarelor. Prezența discretă și elegantă a Barbrei a fost dintotdeauna admirată precum și trăsăturile distinse. Află cum a oprit efectele trecerii timpului!

Se crede NEMURITOR! Are 179 de ani însă nu îi dai această vârstă!

acum 3 ore

Poveștile în care protagoniștii trăiau fericiți până la adânci bătrâneți par să devină realitate în zilele noastre, după ce un caz impresionant a ieșit la iveală

Ultima membră a echipei Dr. House, Thirteen, a devenit mămică!

acum 4 ore

Ți-o poți imagina pe independenta Thirteen cu un copilaș? Ei bine, deși pare greu de crezut având în vedere personajul din serial, actrița Olivia Wilde şi soţul său, Jason Sudeikis, au devenit părinţi pentru prima oară!

Top news
A1.ro
Observator.TV
SpyNews
AntenaStars.ro