• MARTI, 19 FEBRUARIE 2013

  Prodanca si Reghe: La placinte inainte

  Anamaria Prodan revine, din 23 februarie, la Euforia TV, cu a treia serie a reality show-ului Prodanca si Reghe, intitulata La placinte inainte.

  Anei ii vine o super idee de afacere: vrea sa-si deschida o cofetarie-patiserie cu retete traditionale romanesti si incearca sa-si convinga familia, respectiv sotul si mama sa-i dea, nici mai mult, nici mai putin, decat 30.000 euro, ca sa puna afacerea pe picioare.

  “Cine crede ca e usor sa-ti vina o idee de afacere, s-o pui in practica si s-o mai si finantezi, se inseala. Nu numai ca nu e deloc simplu, dar devine aproape imposibil cand trebuie sa-ti convingi propria familie sa coopereze! O sa vedeti prin ce-am trecut eu, pana sa-I conving pe Laur si pe mama… Dar pe cuvantul meu c-a meritat fiecare efort. Cele mai bune placinte si prajituri din Bucuresti, exact ca la mama acasa, cu retete 100% traditionale vor fi la mine in cofetarie. Si cine nu ma crede pe cuvant… ma angajez sa demonstrez cu fapte, intr-o cofetarie asa cum numai in Bucurestiul anilor interbelici mai gaseai!” – spune Anamaria Prodan.

  Afla totul despre Prodanca si Reghe in Club.Euforia.TV


  Prodanca si Reghe: La placinte inainte - in fiecare sambata si duminica de la ora 20.00.

  COMENTARII

  Un gest care i-a cutremurat pe medici! S-au căsătorit lângă patul fiului lor de 4 ani, bolnav de cancer

  acum 21 ore

  Sarah și William Cramer sunt împreună de șase ani și au un băiețel de 4. Au vrut de ceva timp să se căsătorească dar nu găseau momentul potrivit, din cauza bolii grave de care sufera cel mic. De Crăciun, visul celor trei s-a împlinit!

  Vești din ce în ce mai bune pentru elevi și părinți! Vacanța de iarnă va fi urmată de o ALTĂ VACANȚĂ!

  acum 1 zile

  Elevii din toată țara au intrat în vacanță pe 20 decembrie și vor reveni la cursuri începând cu luni, 5 ianuarie. Ceea ce mulți nu știu este că îi așteaptă altă perioadă liberă!

  Bijuteriile nu mai au același aspect strălucitor ca la început? Uite cum să le cureți în 2 minute!

  acum 1 zile

  Vrei să porți o bijuterie-suvenir dar s-a murdărit de când ai cumpărat-o? Uite cum să o cureți rapid, în doar 2 minute!

  Toate hainele tale sunt pline de păr de câine sau de pisică? Uite cum să eviți aspectul urât!

  acum 1 zile

  Dacă ai câine sau pisică știi cât de enervante sunt diminețile în care realizezi că toate hainele tale sunt pline de părul lor. Pentru astfel de momente, te sfătuim să apelezi la acest truc!

  Pare o carte ca oricare alta până încerci să o deschizi! O poți citi ÎN ȘASE FELURI!

  acum 1 zile

  În Librăria Națională din Suedia se află o carte micuță, din secolul 16. Dacă o privești cu atenție, observi că are o manieră inedită de deschidere dar nu acesta este cel mai interesant lucru la ea!

  Neatza cu Razvan si Dani

  neatza.a1.ro


  Acces direct

  accesdirect.a1.ro


  Top news
  A1.ro
  Observator.TV
  SpyNews
  AntenaStars.ro