MARTI, 19 FEBRUARIE 2013

Prodanca si Reghe: La placinte inainte

Anamaria Prodan revine, din 23 februarie, la Euforia TV, cu a treia serie a reality show-ului Prodanca si Reghe, intitulata La placinte inainte.

Anei ii vine o super idee de afacere: vrea sa-si deschida o cofetarie-patiserie cu retete traditionale romanesti si incearca sa-si convinga familia, respectiv sotul si mama sa-i dea, nici mai mult, nici mai putin, decat 30.000 euro, ca sa puna afacerea pe picioare.

“Cine crede ca e usor sa-ti vina o idee de afacere, s-o pui in practica si s-o mai si finantezi, se inseala. Nu numai ca nu e deloc simplu, dar devine aproape imposibil cand trebuie sa-ti convingi propria familie sa coopereze! O sa vedeti prin ce-am trecut eu, pana sa-I conving pe Laur si pe mama… Dar pe cuvantul meu c-a meritat fiecare efort. Cele mai bune placinte si prajituri din Bucuresti, exact ca la mama acasa, cu retete 100% traditionale vor fi la mine in cofetarie. Si cine nu ma crede pe cuvant… ma angajez sa demonstrez cu fapte, intr-o cofetarie asa cum numai in Bucurestiul anilor interbelici mai gaseai!” – spune Anamaria Prodan.

Afla totul despre Prodanca si Reghe in Club.Euforia.TV


Prodanca si Reghe: La placinte inainte - in fiecare sambata si duminica de la ora 20.00.

COMENTARII

VIDEO! Uite cum ai putea să te aranjezi pentru o înfățișare proaspătă de Paște

acum 9 ore

Un tutorial ne arată o variantă simplă și rapidă pentru a fi pregătite pentru masa de Paște

FOTO! O familie fericită! William și Kate se bucură de timpul petrecut cu cel mic

acum 11 ore

Cei trei membrii ai familiei regale a Marii Britanii se află în această perioadă în Noua Zeelandă și Australia, într-o vizită oficială

Semnele astrale stau la baza relațiilor de dragoste! Iată cele mai compatibile zodii!

acum 11 ore

Nepotrivirea de caracter, motivul pentru care atâtea cupluri se despart, arată că pe lângă iubire, compatibilitatea este vitală pentru viitorul oricărei relaţii. Zodiile pot fi cuplate în perechi perfect compatibile, dar şi incompatibile, în funcţie de trăsăturile lor definitorii

FOTO! Femei de succes și poveștile lor uluitoare: de la Coco Chanel la J.K Rowling

acum 14 ore

În ultimii zeci de ani, femeile au reușit să obțină tot mai multe drepturi și să își găsească ocul meritat în societate, însă multe încă sunt supuse inegalităților economice. În majoritatea țărilor lumii, în medie o femeie va câștiga mai puțin decât un bărbat care face același job ca și ea. Cu toate acestea, există câteva femei care servesc ca exemplu de succes.

VIDEO UIMITOR! S-a deschis un club pentru copiii sub 12 ani în New York

acum 14 ore

Viața de noapte din New York este una extrem de agitată, lucru de care se vor bucura de acum încolo și cei mici

Top news
A1.ro
Observator.TV
SpyNews
AntenaStars.ro