• MIERCURI, 27 MARTIE 2013

  Povesti nemuritoare coreene la Euforia TV

  In fiecare zi, de luni pana vineri, de la 16:00 la 19:00, Euforia TV va rasfata cu doua povesti nemuritoare coreene.

   

  Promisiunea - de luni pana vineri la 16.00

  Lee Seo-yeon, o femeie cu spirit liber, are o legatura secreta cu Park Ji-hyung, un arthitect ce are deja o logodnica.  Cand aude ca parintii lui Ji-hyung au stabilit data nuntii, Seo-yeon se desparte de el. Insa nu are timp sa se lamenteze de aceasta despartire dureroasa deoarece este diagnosticata cu Alzheimer, o boala rara la o femeie de 30 de ani.

  Ji-yung aude acest lucru si isi desface logodna cu doar doua zile inainte de  nunta pentru a se intoarce la fosta sa iubita.

  In ciuda opozitiei vehemente a parintilor sai si chiar a lui Seo-yeon, el nu renunta la ea. Cei doi se casatoresc fara a pierde vremea.

  Sotul are grija de sotia care, in fiecare zi, icet dar sigur, isi pierde memoria.

  In ciuda tuturor piedicilor, cuplul incearca sa reziste pana la final. Au o fetita si incearca sa se bucure de acest miracol desi se tem cu totii de tragicul si inevitabilul sfarsit.

   

  Acuzat pe nedrept - de luni pana vineri la 17.30

  Ma Ru i-a daruit totul iubitei sale, Jae Hee, dragostea vietii lui, dar tanara l-a lasa sa isi asume vina unei crime pe care nu a comis-o si s-a casatorit cu un alt barbat, mai batran, pentru a scapa de saracie. Devastat de tradare, Ma Ru devine un alt om, iar din medicul cu un viitor promitator, ajunge un simplu chelner si un gigolo, folosindu-se de femeile care ii ies in cale pentru a obtine ceea ce isi doreste.

  Cand o intalneste pe fiica vitrega a lui Jae Hee, Eun Gi, realizeaza ca s-a ivit oportunitatea de care avea nevoie pentru a se razbuna pe unica femeie pe care a iubit-o nemarginit.

   

  COMENTARII

  Emoționant! Viața unui copil autist în IMAGINI

  acum 2 ore

  Rosie Barnes, o mamă devotată din SUA, și-a fotografiat băiatul bolnav de autism timp de 14 ani pentru a vedea evoluția acestuia.

  Leșini de râs! Ce se întâmplă când o femeie sexy trece prin spatele unui bărbat care aleargă pe bandă

  acum 3 ore

  A mers la sala de sport pentru antrenament, însă când o tânără sexy a trecut pe lângă el, bărbatul a întors capul și... a căzut de pe banda de alergare!

  Era top-modelelor foarte slabe a apus! Calvin Klein promovează un nou ideal de frumusețe în IMAGINI de excepție

  acum 4 ore

  Campaniile de promovare ale marilor branduri au început treptat, dar solid, să schimbe perspectiva conform căreia frumuseţea înseamnă 90-60-90.

  VIDEO! Această vedetă a rămas fără un dinte ÎN DIRECT la TV

  acum 5 ore

  Atunci când o emisiune este live, orice se poate întâmpla. Iar ghinionul a făcut ca Sharon Osbourne să își piardă un dinte... în direct!

  Ți se rup întotdeauna dresurile? Trucul care te va salva la următoarea întâlnire

  acum 6 ore

  Zilnic, rupi o pereche de dresuri? Coșmarul tău se poate încheia cu un truc simplu!

  Neatza cu Razvan si Dani

  neatza.a1.ro


  Acces direct

  accesdirect.a1.ro


  Un show pacatos

  unshowpacatos.a1.ro


  Top news
  A1.ro
  Observator.TV
  SpyNews
  AntenaStars.ro