MIERCURI, 16 IANUARIE 2013

Pastreaza Speranta

Pastreaza speranta  

Doctorul Charlie Harris este seful sectiei de chirurgie al spitalului canadian Toronto Hope Zion.

In drum spre primarie, acolo unde ar fi trebuit sa se casatoareasca cu iubita si colega lui, Alex Reid, el sufera un accident de masina.

Ajuns in coma profunda, spiritul sau poate cutreiera holurile spitalului.

Alex, logodnica sa, face tot ce ii sta in putina pentru a-i salva viata si, impreuna cu ceilalti doctori, cauta diferite tratamente care i-ar putea imbunatati starea.

Fiecare medic din echipa se lupta sa faca fata presiunii de zi cu zi, intr-un loc unde toata activitatea se desfasoara contra cronometru.

Sambata de la 22:00.

COMENTARII

VIDEO! Ieri, iubiți, azi, ignorați: Cum au fost tratați acești americani după ce s-au deghizat în oameni ai străzii!

acum 1 ore

Un experiment social a dezvăluit realitatea crudă a vieții oamenilor străzii. Ignorați, disprețuiți, ei sunt imposibil de recunoscut sau de iubit chiar de propria familie!

Tânără, frumoasă și... fascinată de prostituție?! Tot ce trebuie să știi despre „Jeune & Jolie”, care va avea premiera mâine!

acum 2 ore

Selectat în Competiţia oficială Cannes 2013, cel mai recent film al lui François Ozon, Jeune & Jolie / Tânără şi frumoasă spune povestea lui Isabelle, o adolescentă pariziană de familie bună, în vârstă de 17 ani, fascinată de prostituţie. Lungmetrajul avea premiera mâine în România!

Michelle Rodriguez, încornorată? Iubita lui Bradley Cooper, în tandrețuri cu provocatoarea Cara Delevingne

acum 2 ore

După ce și-a apărat cu dinții relația, Cara Delevingne începe să dea semne de oboseală. Poate monogamia nu i se potrivește sau poate că tentațiile sunt pretutindeni, datorită meseriei ei. Cert este că iubita lui Michelle Rodriguez s-a săturat de fotografiile cu partenera ei, preferând instantaneele cu altă blondă HOT, de asemenea „luată”

FOTO! Așa arată idealul feminin și masculin de la A la Z!

acum 3 ore

Gusturile nu se discută pentru că, de cele mai multe ori, ele sunt complet diferite de la individ la individ. Totuși, britanicii au putut să se pună de acord pentru a schița prototipul bărbatului ideal și femeii perfecte. Sondajul realizat de Bluebella a avut rezultate sunt surprinzătoare!

VIDEO! A cheltuit 15,000 de dolari pe operații estetice pentru a arăta ca editată în "Photoshop"

acum 4 ore

Explozia de selfie-uri a crescut considerabil și se îndreaptă spre ceva înfricoșător

Top news
A1.ro
Observator.TV
SpyNews
AntenaStars.ro