• MARTI, 12 IUNIE 2012

  Maestrul grătarelor

  maestrul gratarelor  

  Bobby Flay este pasionat din adolescenţă de arta culinară. Specialist în prepararea mâncărurilor sănătoase, Bobby găteşte în aer liber dând o altă valoare grill-ului.

  Maestrul Bobby prezintă tehnici şi moduri surprinzătoare de a face la grătar preparate delicioase. Înconjurat de o mare de grătare şi de o mulţime de ustensilele pe care le adoră, Bobby transformă o curte într-o Mecca a grătarelor, folosind arome puternice aduse din toată lumea.

  Este nevoie de mai mult de un sac de cărbuni pentru a face un grătar perfect şi nimeni nu ştie acest lucru mai bine decât Bobby Flay care face emisiuni culinare de 18 ani.

  Critic de artă culinară, autor de cărţi, jurat şi personalitate de televiziune, Bobby şi-a descoperit talentele culinare la 17 ani, pe când lucra bucătar pentru o companie de teatru. Patronul a fost foarte impresionat de Bobby, atât de impresionat încât i-a plătit cursuri de bucătar la Institutul Culinar Francez. Succesul l-a urmărit fiind onorat în 1993 cu cel mai important premiu al institutului.

  Dacă vreţi să vedeţi de ce americanii adoră grătarul şi mai ales ce preparate la grătar puteţi servi, urmăriţi numai la Euforia TV  “Maestrul grătarelor”, de luni până vineri de la ora 15:00.

  COMENTARII

  Mesaj feminin

  acum 1 ore

  Feminitatea fascinează. E mai mult decât a purta tocuri înalte, decolteuri adânci sau machiaj strident.

  GALERIE FOTO! Nu știu ce e bătrânețea! 7 vedete veșnic tinere

  acum 2 ore

  La Hollywood se nasc povești și... trăiesc personaje de basm, care sfidează legile timpului. Spre deosebire de prințesele Disney, cele despre care vorbim sunt din carne și oase, staruri pe care le cunoaștem de la concerte și cinematograf. Ele sunt cele care par să nu îmbătrânească niciodată, oricâți ani ar trece!

  Înfricoșător e puțin spus! 14 lucruri BIZARE din trecut care te vor face să fii fericită că te-ai născut mai TÂRZIU

  acum 3 ore

  Deseori, te cuprinde nostalgia pentru deceniile trecute - moda, manierele, stilul de viață? Noi te sfătuim să trăiești mai mult în prezent, pentru că trecutul nu a fost numai lapte și miere, așa cum o dovedesc aceste fotografii

  Cele mai tari imagini cu cavaleri de onoare. Vei iubi nunțile! (GALERIE FOTO)

  acum 3 ore

  Uneori nunțile pot deveni plictisitoare, mai ales dacă e musai să te duci în fiecare săptămână la câte una. Da, mirii își trăiesc momentul, însă invitații nu se mai bucură atât de mult de aceste clipe. Și nu este nicio răutate. Pe măsură ce îmbătrânești, vezi altfel lucrurile și nu prea ți-ai mai sărbători dragostea beat, în fața prietenilor tăi

  Salvați de propriile tatuaje hidoase. Ce bine! (GALERIE FOTO)

  acum 4 ore

  Tatuajele nu reprezintă acel lucru ce trebuie luat ușor și ne mai descurcăm noi pe parcurs. Și asta pentru că sunt permanente și vor rămâne pe corpul nostru toată viața

  21.07.2014

  Trezirea! Bărbații FAC shopping ca să răzbească în viață

  Aparent, femeile sunt ahtiate după shopping și modă, iar bărbații...

  21.07.2014

  Bărbaţilor NU le place să meargă la shopping cu iubitele

  Nu te mai minţi! Dacă merge cu tine prin magazine nu înseamnă că-i...

  Top news
  A1.ro
  Observator.TV
  SpyNews
  AntenaStars.ro