• MARTI, 12 IUNIE 2012

  Maestrul grătarelor

  maestrul gratarelor  

  Bobby Flay este pasionat din adolescenţă de arta culinară. Specialist în prepararea mâncărurilor sănătoase, Bobby găteşte în aer liber dând o altă valoare grill-ului.

  Maestrul Bobby prezintă tehnici şi moduri surprinzătoare de a face la grătar preparate delicioase. Înconjurat de o mare de grătare şi de o mulţime de ustensilele pe care le adoră, Bobby transformă o curte într-o Mecca a grătarelor, folosind arome puternice aduse din toată lumea.

  Este nevoie de mai mult de un sac de cărbuni pentru a face un grătar perfect şi nimeni nu ştie acest lucru mai bine decât Bobby Flay care face emisiuni culinare de 18 ani.

  Critic de artă culinară, autor de cărţi, jurat şi personalitate de televiziune, Bobby şi-a descoperit talentele culinare la 17 ani, pe când lucra bucătar pentru o companie de teatru. Patronul a fost foarte impresionat de Bobby, atât de impresionat încât i-a plătit cursuri de bucătar la Institutul Culinar Francez. Succesul l-a urmărit fiind onorat în 1993 cu cel mai important premiu al institutului.

  Dacă vreţi să vedeţi de ce americanii adoră grătarul şi mai ales ce preparate la grătar puteţi servi, urmăriţi numai la Euforia TV  “Maestrul grătarelor”, de luni până vineri de la ora 15:00.

  COMENTARII

  VIDEO! SUPRANATURAL?! Această femeie controlează apa cu puterea minții

  acum 1 ore

  Ultima reușită a Lisei Park se încadrează la limita supranaturalului. Femeia a reușit să demonstreze că lumea poate fi controlată cu ajutorul minții!

  10 beneficii: Știați că mirosul de patchouli atrage banii?

  acum 2 ore

  Aroma exotica a uleiului esential de patchouli considerat "parfumul hippy" vine din indepartata Indie, unde planta este cunsocuta sub numele de "puchaput". Este considerat "parfumul hippy" deoarece in anii 60’ era folosit pentru a ascunde mirosul de marijuana

  GALERIE FOTO! Lili Sandu preferă frumusețea naturală oricând!

  acum 3 ore

  Lili Sandu preferă oricând frumusețea naturală. Dovadă sunt fotografiile pe care le postează online, în care pozează zâmbitoare, fără pic de machiaj!

  Nu trebuie să renunți la lentile ca să te machiezi! S-au inventat ochelarii pentru machiaj

  acum 4 ore

  Te enervează la culme momentul când trebuie să scoți ochelarii de vedere ca să te machiezi? Nu e de mirare - aplici creionul dermatograf nesigură pentru că nu vezi clar linia pleoapei. Acum, însă, lucrurile se pot schimba! S-au inventat ochelarii pentru machiaj!

  Un clip INCENDIAR! JLo și Iggy Azalea își arată posterioarele SEXY într-un show fierbinte!

  acum 5 ore

  Știm deja că Jennifer Lopez se poate mândri cu un trup de excepție la vârsta ei, iar centrul atenției tuturor este bineînțeles posteriorul

  Neatza cu Razvan si Dani

  neatza.a1.ro


  Top news
  A1.ro
  Observator.TV
  SpyNews
  AntenaStars.ro