• JOI, 17 OCTOMBRIE 2013

  GALERIE FOTO! Ei sunt actorii de renume mondial, dar fanii sunt adevaratele staruri

  Ellen Pompeo  

  Paparazzi sunt pe urmele actorilor de renume si a divelor care au castigat faima peste noapte intreaga zi. Le urmaresc la plaja, pe strada, in afara cluburilor de noapte, iar ipostazele bizare in care apar fac subiectul tabloidelor a doua zi. Uneori, spre deliciul internautilor, fotografiile surprind si reactiile fanilor in preajma idolilor lor.

  Intrigati sau extaziati, expresiile fanilor distrug fotografia "perfecta" pentru presa. Dar reactiile lor neasteptate smug intotdeauna zambete...

  COMENTARII

  Unul dintre cele mai așteptate filme din 2015! Modelul CARA DELEVINGNE este o sirenă magică în producția “Pan”

  acum 1 ore

  După ce a devenit una dintre cele mai de succes modele la ora actuală, Cara Delevingne se concentrează acum pe cariera cinematografică. A apărut deja în filmul “Timeless”, iar în vara anului viitor va apărea în “Pan”.

  Cele mai bune filme de la Festivalul Comedy Cluj ajung la București

  acum 1 ore

  Cele mai bune producții prezentate în cadrul celei de-a VI-a ediții a „Festivalului Internațional de Film Comedy Cluj” ajung săptămâna viitoare la București.

  Omnibusul Scurt/4: Istorii de inimă neagră – din 28 noiembrie în cinematografele din toată țara

  acum 1 ore

  Omnibusul Scurt/4: Istorii de inimă neagră, compus din patru dintre cele mai aplaudate scurtmetraje românești ale lui 2014, va avea premiera în cinematografele din România în data de 28 noiembrie.

  Simți cum îți îngheață și sufletul iarna? 9 lucruri de care ai nevoie când este frig

  acum 3 ore

  Ești una dintre acele persoane friguroase pentru care luna decembrie nu înseamnă Crăciun ci vreme extraordinar de rece? Înainte să urăști fiecare clipă a noului sezon, află cum poți să te simți confortabil lunile acestea:

  Ai vrea să ai o bunică precum ea! La 90 de ani, s-a lăsat tatuată după ce a învins cancerul

  acum 3 ore

  Cinci ani de lupte cu o boală cumplită precum cancerul, atunci când te afli la vârsta a treia, pot părea deseori ani irosiți. Organismul nu mai este atât de tânăr și echipat pentru bătălii așadar mulți oameni cedează. Dar nu și Heather Brooks!

  Neatza cu Razvan si Dani

  neatza.a1.ro


  Acces direct

  accesdirect.a1.ro


  Un show pacatos

  unshowpacatos.a1.ro


  Top news
  A1.ro
  Observator.TV
  SpyNews
  AntenaStars.ro