• MARTI, 18 IUNIE 2013

  Cum sa combini culorile in vestimentatia de zi cu zi

  Nu ai idee cum sa combini culorile in vestimentatia de zi cu zi? Arunca o privire la roata de culori.

  Odata ce reusesti sa descifrezi roata cromatica nu vei intampina nicio dificultate in aceasta directie. Rosu, albastru si galben sunt culori primare iar oranj, verde si violet sunt secundare. Culorile complementare sunt culorile care, in teorie, merg bine impreuna. Pe roata cromatica, ele sunt oranj-albastru, rosu-verde si galben-mov.

  In cele mai multe cazuri alaturarea unor astfel de culori puternice nu va avea un aspect estetic. De aceea, sfatul nostru este sa folosesti o culoare aproape complementara. In loc sa alegi culoarea opusa celei primare, alege urmatoarele doua culori de langa a. Pentru mov, acestea sunt violet si indigo (violet bleu). Nuantele vor merge bine cu galben.

  La fel de bine poti combina culori tertiare cu unele complementare. De exemplu, poti sa inlocuieste clasicul rosu si verde cu bordo si olive.

  Atentie! Contrastul si saturatia culorilor conteaza. La un tricou oranj aprins, o pereche de jeansi gri deschis se potrivesc. Sau il poti combina direct cu alb/negru, non-culorile care merg cu orice.

  foto: pinterest.com,  tuxbell.com
   

  COMENTARII

  Iubitorii de pizza se pot bucura. Cele mai amuzante produse inspirate din faimosul deliciu culinar

  acum 38 minute

  Orice împătimit se bucură să afle că poate savura o felie aburindă, chiar în fața calculatorului, folosind tastatura cu spațiu special

  Fără baleniere, dar cu push-up: Sutienul care NU îți va presa niciodată sânii și coastele

  acum 1 ore

  Orice top vine mai bine cu un sutien cu push-up. De aceea, suporți chinul unui accesoriu inconfortabil, cu baleniere din metal, care fie ies din căptușeală, fie apasă pe cutia toracică lăsând urme pe piele. Ce ai spune dacă ți-am zice că poți uita de tot acest efort?

  Te dor ochii și dinții, ești deshidratată? Te îmbolnăvești singură dacă nu renunți la aceste obiceiuri zilnice!

  acum 1 ore

  Sunt atât de relaxante și plăcute că te poți dezice de ele. E vorba de obiceiurile tale zilnice, rutina atât de plăcută, care te îmbolnăvește încet dar sigur!

  O cerere în căsătorie inedită! A folosit 1001 de hot dog-uri pentru a o impresiona!

  acum 3 ore

  O astfel de practică ar putea fi considerată oricum, dar nu romantică. Totuși, gestul unui chinez este cât se poate de drăguț

  NU ai probleme de vedere! O plajă roșie din China pare desprinsă din filmele cu vampiri!

  acum 4 ore

  Plajele cu nisip auriu sunt de ordinul sutelor iar cele nesfârșite, albe, răsar acolo unde doar cu gândul poți să mergi. Dar plajele roșii? Ei bine, sunt destul de rare încât par legende urbane!

  11.08.2014

  „Binecuvântați cei cu... mașină!”: Loteria RATB

  Nu există loc mai bun pentru a descifra natura umană decât în...

  11.08.2014

  MasCOOL de Transport în Comun! Bărbatul şi aglomeraţia

  Îţi iei aerul fresh (şi rece), te înarmezi cu toată răbdarea din...

  Viața mai mult ca "PERFECTĂ"! Ce se ascunde în spatele perfecțiunii! #fifistie

  Stăm pe Facebook cât e ziulica de mare. Ne clătim ochii în fotografii de vacanță perfecte, trupuri impecabil sculptate și avem un nod în gât când ne uităm la fericirea altora.

  Pălăria perfectă

  Îmi plac filmele din anii ’40 -’60, în care se purtau pălării. Admir femeile care poartă pălării.Pentru că pălăria are un farmec aparte. Este elegantă și seducătoare. A trecut...

  Neatza cu Razvan si Dani

  neatza.a1.ro


  Acces direct

  accesdirect.a1.ro


  Top news
  A1.ro
  Observator.TV
  SpyNews
  AntenaStars.ro