JOI, 16 AUGUST 2012

Vezi cea mai mare piscina din lume, lunga de un kilometru!

O saritura in aceasta piscina se poate transforma intr-o scufundare incredibila. Crystal Lagoon, piscina resortului San Alfonso del Mar din Chile, este lungă de un kilometru, adica de 20 de ori mai mare decât un bazin olimpic.

Capacitatea piscinei este de 250.000 de metri cubi de apa, fiind destul de larga pentru a permite ambarcatiunilor mici sa navigheze linistit. Nu numai ca piscine Crystal Lagoon este cea mai lunga din lume dar este si cea mai adanca; turistii cazati la resortul chilean pot face scufundari cu usurinta aici, pana la 35 metri adancime. Culmea este ca imediat langa piscina se afla Oceanul Pacific si plaja naturala, in timp ce la iesirea din resort oaspetii ajung direct pe plajele artificiale create de ingineri.

Piscina este dotata cu un sistem care ii permite sa isi traga apa direct din ocean, sa o purifice si sa lase soarele sa o incalzeasca pana la o temperatura confortabila de 26 grade Celsius.

O asemenea constructie vine cu preturi pe masura. De-a lungul celor cinci ani de zile in care s-a lucrat la imbunatatirea ei, s-au investit 1,5 miliarde de dolari! Nici intretinerea ei nu este mai ieftina. In fiecare an, proprietarii resortului mai platesc inca 3 milioane de dolari ca sa o mentina la standardele de calitate stabilite.

COMENTARII

VIDEO! O prietenie neașteptată! Un iepuraș se cunoaște cu o pisică curioasă

acum 15 ore

Lumea animalelor reprezintă un tărâm plin de lucruri minunate pentru noi oamenii

VIDEO! Un câine și o vulpe - o prietenie extraordinară

acum 15 ore

Când cățelușul lui Torgeir Berge, Tinni s-a împrietennit cu o vulpe dintr-o pădure norvegiană, el a văzut în acest lucru o oportunitate pentru a educa oamenii în privința lucrurilor ce au loc în industria blănii.

VIDEO! Un hamster simpatic înghite cinci morcovi de-o dată!

acum 17 ore

Se ştie că hamsterilor le place să adune mâncarea în obraji şi să o ascundă pe unde apucă. Totuşi, hamsterul din videoclip a bătut un record!

FOTO! Căsuța invizibilă, ascunsă în mijlocul pădurii!

acum 18 ore

Proiectul aparține unei firme de design și crează o iluzie vizuală, făcând clădirea să "dispară"

Cele mai haioase SMS-uri pe care le poți trimite prietenilor de Paște

acum 19 ore

Dacă te-ai plictisit de clasicele mesaje de Paşti, iată câteva variante extrem de amuzante care sigur le va aduce zâmbete celor dragi!

Top news
A1.ro
Observator.TV
SpyNews
AntenaStars.ro