DUMINICA, 10 OCTOMBRIE 2010

Armonia din sufragerie - rosu si alb

Un contrast armonios - albul este subtil, iar rosu, intens. Impreuna, aceste doua culori par sa creeze o atmosfera calma, dar pasionala, in acelasi timp. Albul cu rosu ofera o atmosfera pasionala camerei, intr-un mod unic.
 

Insa "balanta" dintre alb si rosu exceleaza, acest lucru depinzand de ceea ce se doreste a fi evidentiat. De exemplu, in unele sufragerii rosu este folosit doar ca accent, in timp ce in alte camere, acesta domina.
 

O sufragerie rosie este eleganta, clasica. Se combina cu foarte putine culori, de aceea este important sa alegeti nuante complementare, de exemplu verde.

In functie de ce gen de camera de zi doresti sa ai, trebuie sa iti alegi si nuanta de rosu. Drept urmare, o sufragerie moderna, cu mobila minimala, definita, simpla, necesita un rosu aprins, puternic, care sa separe spatiul de monotonia formelor simple.
 

Intr-un spatiu clasic, cu detalii armonioase, peretii stacojii s-ar potrivi de minune, in contrast cu o vaza verde, sau draperii negre.
 

Insa atentie la lumina, atunci cand alegeti ca rosul sa fie dominant. Potrivite sunt becurile ecologice, acestea diminuand lumina difuza.

Foto: Home Designing
 

COMENTARII

VIDEO! Beyonce și Lady Gaga sunt amatoare pe lângă grupul de a capella! "Telephone" într-o nouă variantă

acum 1 ore

Singurul lucru pe care îl iubim la o melodie nouă este varianta a capella sau acustică

Sofia Vergara: „Sharon Stone mi-a spus cum să filmez o scenă de sex în trei”!

acum 1 ore

Senzuala Sofia Vergara a dezvăluit temerile avute când a trebuit să filmeze o scenă de sex în trei. Singura persoană din distribuție capabilă să o calmeze a fost veterana Sharon Stone!

Ai chef de o aventură? Uite cum poți să vezi 30 de țări în 4 minute!

acum 3 ore

Vara asta te-ai gândit să pornești într-o aventură? Atunci ia rucsacul în spate și străbate în lung și-n lat Europa! Exact cum a făcut Stan Chang. Rezultatul? Patru minute de magie!

Interesante! Cuvinte imposibil de tradus în altă limbă

acum 22 ore

O listă a celor mai specifice emoții sau lucruri ce pur și simplu nu au corespondent în altă limbă.

VIDEO! Ai să râzi cu lacrimi! Diferența dintre câini și pisici

acum 22 ore

Ești în tabăra celor care iubesc câinii sau pisicile? Sau poate vrei să îți cumperi un animal de casă și nu știi ce să alegi? Acest video îți va arăta într-un mod amuzant care animăluț ți se potrivește.

Top news
A1.ro
Observator.TV
SpyNews
AntenaStars.ro