DUMINICA, 10 OCTOMBRIE 2010

Armonia din sufragerie - rosu si alb

Un contrast armonios - albul este subtil, iar rosu, intens. Impreuna, aceste doua culori par sa creeze o atmosfera calma, dar pasionala, in acelasi timp. Albul cu rosu ofera o atmosfera pasionala camerei, intr-un mod unic.
 

Insa "balanta" dintre alb si rosu exceleaza, acest lucru depinzand de ceea ce se doreste a fi evidentiat. De exemplu, in unele sufragerii rosu este folosit doar ca accent, in timp ce in alte camere, acesta domina.
 

O sufragerie rosie este eleganta, clasica. Se combina cu foarte putine culori, de aceea este important sa alegeti nuante complementare, de exemplu verde.

In functie de ce gen de camera de zi doresti sa ai, trebuie sa iti alegi si nuanta de rosu. Drept urmare, o sufragerie moderna, cu mobila minimala, definita, simpla, necesita un rosu aprins, puternic, care sa separe spatiul de monotonia formelor simple.
 

Intr-un spatiu clasic, cu detalii armonioase, peretii stacojii s-ar potrivi de minune, in contrast cu o vaza verde, sau draperii negre.
 

Insa atentie la lumina, atunci cand alegeti ca rosul sa fie dominant. Potrivite sunt becurile ecologice, acestea diminuand lumina difuza.

Foto: Home Designing
 

COMENTARII

VIDEO: Salt mortal! 828 metri înălțime, coborâți cu viteza fulgerului, în două minute!

acum 2 ore

Doi bărbați au doborât recordul mondial cu o săritură extremă de pe cea mai înaltă clădire din lume! Aproape 1000 de metri au fost străbătuți în aer

VIDEO! Vremea nu a fost nicicând mai amuzantă. Urmărește buletinul meteo care îți stoarce lacrimi de râs!

acum 3 ore

Nu există nimic mai frustrant decât o glumă ratată. Toți din jurul tău râd cu poftă, numai tu te întrebi care a fost poanta pe care nu ai reușit să o auzi. Exact ca în următorul clip!

De necrezut! Singura plajă unde poți înota la 60 grade Celsius!

acum 4 ore

Apa e prea rece pentru a înota? Nu-i nimic! În Noua Zeelandă, s-a ivit o plajă cu apă fierbinte, unde te poți bălăci în voie la peste 60 de grade Celsius!

Topul restaurantelor cu cele mai frumoase priveliști! E IMPRESIONANT ce poți vedea în timp ce savurezi cina!

acum 4 ore

Cum nimeni nu ne poate răpi plăcerea de a visa, ne rămâne să urmărim cu nostalgie pozele din galeria foto

Realitate sau ficțiune? Cele mai tari fotografii care te vor lăsa mască

acum 4 ore

Pozele sunt absolut uluitoare și ne înfățișează lumea așa cum nu ai văzut-o niciodată, deși nu sunt reale

Top news
A1.ro
Observator.TV
SpyNews
AntenaStars.ro