DUMINICA, 10 OCTOMBRIE 2010

Armonia din sufragerie - rosu si alb

Un contrast armonios - albul este subtil, iar rosu, intens. Impreuna, aceste doua culori par sa creeze o atmosfera calma, dar pasionala, in acelasi timp. Albul cu rosu ofera o atmosfera pasionala camerei, intr-un mod unic.
 

Insa "balanta" dintre alb si rosu exceleaza, acest lucru depinzand de ceea ce se doreste a fi evidentiat. De exemplu, in unele sufragerii rosu este folosit doar ca accent, in timp ce in alte camere, acesta domina.
 

O sufragerie rosie este eleganta, clasica. Se combina cu foarte putine culori, de aceea este important sa alegeti nuante complementare, de exemplu verde.

In functie de ce gen de camera de zi doresti sa ai, trebuie sa iti alegi si nuanta de rosu. Drept urmare, o sufragerie moderna, cu mobila minimala, definita, simpla, necesita un rosu aprins, puternic, care sa separe spatiul de monotonia formelor simple.
 

Intr-un spatiu clasic, cu detalii armonioase, peretii stacojii s-ar potrivi de minune, in contrast cu o vaza verde, sau draperii negre.
 

Insa atentie la lumina, atunci cand alegeti ca rosul sa fie dominant. Potrivite sunt becurile ecologice, acestea diminuand lumina difuza.

Foto: Home Designing
 

COMENTARII

VIDEO! O găină care adoră îmbrățișările

acum 19 ore

Găinile sunt ființe extrem de sociabile și afectuoase, iar acest video scurt dovedește din plin acest lucru.

VIDEO! Sculpturi incredibile: cele mai frumoase și delicate ouă de Paște!

acum 20 ore

Artistul sloven Franc Grom crează adevărate opere de artă din banalele ouă de Paște. Folosind ustensile speciale, el sculptează în cojile de ouă mii de găurele pentru a crea ouă de Paște unice, de o frumusețe fragilă.

VIDEO! Cea mai tare farsă: un iepure uriaș îi pune pe fugă pe cei mici

acum 22 ore

Iepurașii sunt printre cele mai adorabile și blânde animăluțe și sunt și animele de companie extrem de populare, mai ales pentru cei mici.

VIDEO! Istoria YouTube într-o melodie amuzantă

acum 22 ore

Poate părea greu de crezut, dar YouTube are aproape zece ani. Lucrurile s-au schimbat destul de mult de la primul video scurt pe care fondatorii l-au filmat la o grădină zoologică.

VIDEO! Modul șocant în care Facebook ne schimbă viața

acum 22 ore

În urmă cu trei luni, un video intitulat “Inovația singurătății” a fost postat în mediul online. A devenit un adevărat fenomen în scurt timp, adunând în jur de peste 3 milioane de vizualizări.

Top news
A1.ro
Observator.TV
SpyNews
AntenaStars.ro