MIERCURI, 25 DECEMBRIE 2013

2014 - Anul Calului de Lemn

Anul Calului de Lemn începe în data de 31 ianuarie 2014 și se încheie îe 18 februarie 2015.
2014 va fi anul Calului verde sau albastru de lemn.
Cei care își doresc noroc în acest an vor trebui să poarte ca talisman un căluț de lemn.

Acest an nou aduce cu el o viziune specială asupra lucurilor, iar deciziile luate for fi unele dintre cele mai bune.

Elementul Lemn este asociat forțelor naturale ce depășesc orice obstacol.
nu va fi un an ușor, dar la final roadele vor fi bogate.

Anul Calului este cosniderat un an norocos care aduce bine si multe sanse pentru fiecare.

Ar fi bine ca toată lumea să acorde o atenție specială vieții de familie. Cei care își caută de mult timp iubirea, o vor găsi.

Toate problemele trebuie rostite și arătate cu voce tare, un an când trebuie să fim foarte deschiși unii cu ceilalți și mai ales cu membrii familiei.
Legenda spune că,  înainte de a intra în Nirvana, Buddha a chemat la el toate animalele pentru a-şi lua rămas bun.
La chemarea lui au răspuns Şobolanul, Bivolul, Tigrul, Iepurele, Dragonul, Şarpele, Calul, Oaia, Maimuţa, Cocoşul, Câinele şi Porcul.
Chinezii spun că anul în care ne-am născut reprezintă animalul care se ascunde în inima noastră. Pentru că sistemul să fie complet se foloseşte asociat cu Cei Patru Stâlpi ai Destinului.

Este un an bun pentru persoanele creative, care vin cu idei şi cu soluţii noi. Şi, reciproc, e un an mai puţin buni pentru cei care nu pot face altceva decât să imite, ca o maimuţă, comportamentul celor din jur, sau să reproducă mereu, ca un vechi patefon, aceleaşi vorbe şi acţiuni.
Încă un aspect important, referitor la anul chinezesc al Calului de lemn: necesitatea de a-i lăsa fiecăruia suficientă libertate de mişcare. Calului de Lemn nu îi place să fie dominat şi nu va accepta niciodată acest lucru.
 

COMENTARII

VIDEO! Cea mai bântuită insulă din lume a fost scoasă la vânzare

acum 49 minute

Într-o încercare de a reduce datoriile publice ale țării, oficialii italieni au scos la licitație insula Poveglia. Este frumoasă, se află la numai câteva minute distanță de Veneția și este considerată unul dintre cele mai bântuite locuri din lume.

VIDEO! Lumânările decorative sunt extrem de SPECTACULOASE!

acum 4 ore

Pentru ca masa de Paște să fie cât mai frumos aranjată, câteva lumânări decorative nu ar strica

Ce a fost mai întâi? Oul sau iepurașul?

acum 4 ore

Creștinii din lumea întreagă sărbătoresc zilele acestea răstignirea și Învierea lui Iisus Hristos. Cu toate acestea, semnificațiile religioase par a fi de la an la an tot mai eclipsate de ouăle colorate și de iepurașul de Paște.

Ce mesaje dăm anul acesta de Paşte

acum 5 ore

În fiecare an obişnuim să le trimitem celor dragi alături de care nu putem fi alături diferite mesaje. Iată o selecţie din care te poţi inspira:

3 filme pe care trebuie să le vezi de Paşte

acum 5 ore

Nu e an în care să nu petreci Învierea Domnului în familie, la masa de Paşte. Înconjurată de oamenii iubiţi, înţelegi cu adevărat semnificaţia Sărbătorii. Calmul şi pacea sufletească ar trebui să domnească în această noapte, precum şi bucuria şi euforia primăverii. De aceea, îţi recomandăm o serie de filme religioase şi optimiste care îţi vor însenina seara şi vor încheia noaptea, după ospăţul pascal.

Top news
A1.ro
Observator.TV
SpyNews
AntenaStars.ro