• JOI, 16 AUGUST 2012

  Vezi cea mai mare piscina din lume, lunga de un kilometru!

  O saritura in aceasta piscina se poate transforma intr-o scufundare incredibila. Crystal Lagoon, piscina resortului San Alfonso del Mar din Chile, este lungă de un kilometru, adica de 20 de ori mai mare decât un bazin olimpic.

  Capacitatea piscinei este de 250.000 de metri cubi de apa, fiind destul de larga pentru a permite ambarcatiunilor mici sa navigheze linistit. Nu numai ca piscine Crystal Lagoon este cea mai lunga din lume dar este si cea mai adanca; turistii cazati la resortul chilean pot face scufundari cu usurinta aici, pana la 35 metri adancime. Culmea este ca imediat langa piscina se afla Oceanul Pacific si plaja naturala, in timp ce la iesirea din resort oaspetii ajung direct pe plajele artificiale create de ingineri.

  Piscina este dotata cu un sistem care ii permite sa isi traga apa direct din ocean, sa o purifice si sa lase soarele sa o incalzeasca pana la o temperatura confortabila de 26 grade Celsius.

  O asemenea constructie vine cu preturi pe masura. De-a lungul celor cinci ani de zile in care s-a lucrat la imbunatatirea ei, s-au investit 1,5 miliarde de dolari! Nici intretinerea ei nu este mai ieftina. In fiecare an, proprietarii resortului mai platesc inca 3 milioane de dolari ca sa o mentina la standardele de calitate stabilite.

  COMENTARII

  Saxofonistul şi căţelul - duetul care a devenit viral pe Internet. Cine cântă mai bine?

  acum 3 ore

  Deşi pare greu de crezut, patrupezii canini pot cânta cu multă dedicaţie şi pasiune.

  VIDEO! Zăpada nu e chiar așa de rea! Uite cum se bucură un panda de prima ninsoare!

  acum 21 ore

  Dacă tu aștepți prognoza meteo a următoarelor zile cu îngrijorare, alții abia așteaptă să ningă! De cum s-a așezat zăpada, acest panda a ieșit la joacă!

  Magneto este REAL! Acest băiat a obținut SUPERPUTERI după ce a fost electrocutat

  acum 1 zile

  Un copil din Rusia crede că a dobândit superputeri după ce a fost electrocutat și aruncat pe ciment cu violență! Acum, toate obiectele din metal se lipesc de corpul său, a la Magneto!

  Reacția unui bărbat când află că va fi tătic a fost vizionată de peste jumătate de milion de oameni!

  acum 1 zile

  Când primesc vestea că vor fi tătici, bărbații nu-și găsesc cuvintele, au ochii în lacrimi, zâmbesc cu gura până la urechi. Acest tip, însă, a reușit să treacă prin toată avalanșa de emoții deodată!

  VIDEO! Și-au riscat viețile ca să salveze aceste suflete! Clipul care îți va pune zâmbetul pe buze

  acum 1 zile

  Fiecare viață contează. Așa se explică gestul nobil a unor oameni care și-au pus în pericol propria viață pentru a salva... animale!

  Neatza cu Razvan si Dani

  neatza.a1.ro


  Top news
  A1.ro
  Observator.TV
  SpyNews
  AntenaStars.ro