• DUMINICA, 10 OCTOMBRIE 2010

  Armonia din sufragerie - rosu si alb

  Un contrast armonios - albul este subtil, iar rosu, intens. Impreuna, aceste doua culori par sa creeze o atmosfera calma, dar pasionala, in acelasi timp. Albul cu rosu ofera o atmosfera pasionala camerei, intr-un mod unic.
   

  Insa "balanta" dintre alb si rosu exceleaza, acest lucru depinzand de ceea ce se doreste a fi evidentiat. De exemplu, in unele sufragerii rosu este folosit doar ca accent, in timp ce in alte camere, acesta domina.
   

  O sufragerie rosie este eleganta, clasica. Se combina cu foarte putine culori, de aceea este important sa alegeti nuante complementare, de exemplu verde.

  In functie de ce gen de camera de zi doresti sa ai, trebuie sa iti alegi si nuanta de rosu. Drept urmare, o sufragerie moderna, cu mobila minimala, definita, simpla, necesita un rosu aprins, puternic, care sa separe spatiul de monotonia formelor simple.
   

  Intr-un spatiu clasic, cu detalii armonioase, peretii stacojii s-ar potrivi de minune, in contrast cu o vaza verde, sau draperii negre.
   

  Insa atentie la lumina, atunci cand alegeti ca rosul sa fie dominant. Potrivite sunt becurile ecologice, acestea diminuand lumina difuza.

  Foto: Home Designing
   

  COMENTARII

  Deschide sticla de bere cu sânul! (VIDEO)

  acum 19 ore

  Pentru tipa din imagini e o mândrie să reușească o performanță la care nu multe femei se gândesc: desface sticla de bere cu un sân

  De-ar fi toate soacrele așa! Mama mirelui dansează fenomenal, fără inhibiții, din toată inima!

  acum 2 zile

  Nu sunt puține soacrele care urmăresc nunta fiului cu inima îndoită. Mireasa nu poate decât să spere că atmosfera se va destinde după luna de miere. Dar această proaspătă soție a avut norocul de a avea o soacră plină de energie, bună dispoziție și cu mișcări demențiale!

  VIDEO! Furtunul e mai puternic decât el! Te topești când îl vezi pe micuțul acesta!

  acum 2 zile

  Copiii imită tot ce văd la adulți, asta e clar. Dar uită un lucru extrem de important: înălțimea nu-i ajută deloc!

  VIDEO! Următorul „Step Up” ar trebui să-l aibă protagonist! Cel mai tare dansator în vârstă de 8 ani

  acum 2 zile

  Nu-l poți uita pe Channing Tatum în „Step Up”? Nici noi. Un dansator de nota 10, o coregrafie pe măsură (iar filmele care au urmat nu s-au lăsat mai prejos). Așadar, spunem cu toată siguranța din lume că acest băiețel de numai 8 ani are un loc asigurat în seria-fenomen!

  Mai bine lăsau camera foto acasă! 20 de fotografii penibile de la logodnă

  acum 2 zile

  Fotografiile de la logodnă ar trebui să transmită iubirea din cuplu, emoțiile momentului, gingășia gesturilor. În caz contrar, ce rost mai are să păstrezi amintiri vizuale? Ei bine, următoarele cupluri au ținut să păstreze cele mai penibile imagini în familie... până au ajuns pe Internet!

  Anamaria Prodan vs. Euforimetru

  Noi i-am spus EUFORIMETRU. Luăm rând pe rând vedete și, de ce nu, și oameni obișnuiți (fani Euforia), și le punem în față 22 de întrebări. EUFORIMETRU.
  23.09.2014

  Shhh! Sigur vrei un metrosexual. Problema este – cum îl alegi?

  Totul a început cu el, Ken, acum 53 de ani. Păpușelul Mattel este...

  23.09.2014

  Metrosexual, nume de familie! E bine sau rau?

  Hai să nu ne ascundem, bărbatul care nu se aranjează măcar un pic...

  Cine te iubește, NU te dărâmă. O poveste despre trufie și amor

  Dar, de vulnerabilitatea ei si de ceea ce tu critici azi asa inversunat, se va indragosti cineva maine… si asta va fi un happy end din distributia caruia nu n-o sa faci parte. Au revoir!

  Modă comodă

  Sunt zile în care hainele dau tonul, îţi creionează prezenţa, îţi decupează silueta, îţi dau prestanţă sau te ajută să străluceşti. Dar, sunt zile în care nu ai chef să porţi...

  Observator.TV

  observator.tv


  Neatza cu Razvan si Dani

  neatza.a1.ro


  Acces direct

  accesdirect.a1.ro


  Un show pacatos

  unshowpacatos.a1.ro


  Top news
  A1.ro
  Observator.TV
  SpyNews
  AntenaStars.ro