• DUMINICA, 10 OCTOMBRIE 2010

  Armonia din sufragerie - rosu si alb

  Un contrast armonios - albul este subtil, iar rosu, intens. Impreuna, aceste doua culori par sa creeze o atmosfera calma, dar pasionala, in acelasi timp. Albul cu rosu ofera o atmosfera pasionala camerei, intr-un mod unic.
   

  Insa "balanta" dintre alb si rosu exceleaza, acest lucru depinzand de ceea ce se doreste a fi evidentiat. De exemplu, in unele sufragerii rosu este folosit doar ca accent, in timp ce in alte camere, acesta domina.
   

  O sufragerie rosie este eleganta, clasica. Se combina cu foarte putine culori, de aceea este important sa alegeti nuante complementare, de exemplu verde.

  In functie de ce gen de camera de zi doresti sa ai, trebuie sa iti alegi si nuanta de rosu. Drept urmare, o sufragerie moderna, cu mobila minimala, definita, simpla, necesita un rosu aprins, puternic, care sa separe spatiul de monotonia formelor simple.
   

  Intr-un spatiu clasic, cu detalii armonioase, peretii stacojii s-ar potrivi de minune, in contrast cu o vaza verde, sau draperii negre.
   

  Insa atentie la lumina, atunci cand alegeti ca rosul sa fie dominant. Potrivite sunt becurile ecologice, acestea diminuand lumina difuza.

  Foto: Home Designing
   

  COMENTARII

  Incredibil! Și-a ținut respirația sub apă 10 MINUTE și 29 de secunde!

  acum 1 ore

  David Blaine este faimos pentru iluziile inexplicabile, probele de anduranță supraomenești și evadările aproape imposibile. Asta nu înseamnă că audiența nu este de fiecare dată hipnotizată când îl vede pe scenă! La un show din Filipine, Blaine a uluit spectatorii după ce și-a ținut respirația mai mult de 10 minute sub apă

  FOTO! Par realizate de extratereștri! Picturi 3D în culturile de orez

  acum 1 ore

  Americanii au desene imense scrijelite în nisip, chinezii au picturi 3D realizate în... orez! Culturile vestite din Shenyang au primit decorațiuni bizare făcute parcă de extratereștri

  Cine e cel mai tare câine din lume? (VIDEO)

  acum 8 ore

  Am trăit să o vedem și pe asta! Un câine stă lungit în culcușul său, iar când stăpânul îl întreabă "Cine este cel mai tare câine din lume?", patrupedul ridică un picior.

  Reacție adorabilă a unei fetițe când își vede tatăl fără barbă (VIDEO)

  acum 9 ore

  Copiii sunt minunați, iar reacțiile lor, adorabile. Spre exemplu micuța din imagini se simte foarte bine în brațele tatălui ei... până la un moment dat

  Azi o ardem rebel! Reprezentăm bărbatul cu clopoţel

  acum 18 ore

  Tema săptămânii zicea ceva de momentul în care îţi dai seama că-ţi place de prietena iubitei tale. Logic, n-o să vorbim despre aşa ceva aici

  16.09.2014

  Fructul oprit are gust mai bun! Dar ce se întâmplă cu...

  Să începem cu începutul. Evită cât poți de mult să îți cadă...

  16.09.2014

  Azi o ardem rebel! Reprezentăm bărbatul cu clopoţel

  Tema săptămânii zicea ceva de momentul în care îţi dai seama...

  Mirela Retegan. Femeia care ar putea preda cursuri despre magnetism

  Mirela Retegan e genul de om cu care ti-ai lasa copilul. I-ai da si finantele tale pe mana ca s-ar descurca mult mai bine decat tine. Nu mi-am putut lua ochii de la ea doua ore cit a tinut showul.

  Cămaşa albă, o piesă must have!

  Când nu ştii de unde să începi o ţinută, când nu ai deloc inspiraţie iar dulapul nu-ţi spune nimic, alege o cămaşă albă şi totul va fi mai uşor. Pentru că toate celelalte piese se...

  Observator.TV

  observator.tv


  Neatza cu Razvan si Dani

  neatza.a1.ro


  Un show pacatos

  unshowpacatos.a1.ro


  Top news
  A1.ro
  Observator.TV
  SpyNews
  AntenaStars.ro